Kurv (0)

Din indkøbskurv er tom.

Der er ingen varer til sammenligning

Søg

DESIGN DIT EGET SMYKKE

 

Går du med en idé om at få designet dit eget smykke? Kontakt os for en uforpligtende snak på +45 42435018 / [email protected]
Eller book et møde.Design dit eget smykke

Du kan designe smykker præcis som du vil - mulighederne er uendelige, så det er tid til at finde din indre designer frem.
Vi kan designe ud fra en tegning eller billeder du leverer til os.

SÅDAN FOREGÅR DET
Valg af smykke 

Vi laver alt fra ringe, armbånd, øreringe, halskæder til vedhæng m.m eller dit ønske

VALG AF MATERIALE
Vælg mellem 14 eller 18 karat Guld, Hvidguld, Rosaguld eller Platin.

VALG AF ÆDELSTENE
Vi har mulighed for at skaffe alle typer ædelsten og diamanter. Der findes et utal af rubiner, smaragder, Safirer og andre halvædelsten, og vi er behjælpelige med forslag til valg af de rette ædelsten.

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man f.eks. skal vælge en diamant. Hvilken farve skal diamanten være? Skal den være rund (brillantslib) eller firkantet (princess cut)? Og sidst, men ikke mindst, hvilken størrelse skal den have?

SKITSER OG 3D
Efter at have udviklet et designkoncept for dit specielle smykke, tager vi konceptet til computeren og skaber en 3D-model af dit smykke ved hjælp af 3D-computer software og laver derefter renderinger – renderinger er fotorealistiske billeder så du kan, hvordan det kommer til at tage sig ud i virkeligheden.
Hvis det ender med at du vil foretage ændringer, vil vi med glæde justere 3D-modellen af dit design, indtil du er tilfreds.
Når vi har modtaget din accept på designet, går vi i gang med at lave smykket. Alle smykker bliver lavet i hånden af vores erfarne guldsmede, og vi udvælger diamanter og ædelsten præcist efter dine ønsker!

NB! Vi laver ikke kopier af andre Brand /smykkefirmaers design, men vi laver gerne et design der er inspireret af andre producenters smykkedesigns.

Når smykket er klar til levering – Efter produktion og Certificering.
Når dit smykke er færdigt, er det muligt at afhente det hos os, eller få det tilsendt med posten, som værdiforsendelse. Har du fået designet en ring hos os, der mod forventning ikke passer, er det i de fleste tilfælde muligt, at få ændret størrelsen hos os uden beregning.

GARANTI FOR TAB AF ACCENTSTEN
Hvis små ædelstene (værdi <1000,-kr) går i stykker eller falder ud af deres fatninger i det første år efter, vi har lavet smykket, eller inden for et år efter, at vi har udført vedligeholdelse på ringen, udskifter vi dem gratis. Dækker guldsmedearbejde, diamanter og ædelsten.

GARANTI PÅ SMYKKET
Vi yder 24 mdrs. reklamationsret.

FAQ
ER DET DYRT
Nej, vi kan typisk lave dit specialdesignede smykke billigere end normal vejledende butikspris ved din lokale guldsmed.

HVORDAN BESTILLER OG BETALER JEG?
Vi fremsender en faktura til din E-mail og du accepterer ordren ved at indbetale faktura pålydende. (Gælder designservice)
Hvis du gerne vil have smykket produceret fremsender vi en faktura på smykkets pris og du accepterer ved at betale 50 % af faktura pålydende.
De resterende 50 % opkræves, når smykket er klar til levering.

Hvor lang tid går, der før jeg modtager smykket?
Du modtager smykket 4-5 uger efter ordrebekræftelsen. Efter produktion bliver smykket sendt til uafhængig international diamant og smykkecertificering ved IGI.org
! IGI er et af verdens mest anerkendte diamant laboratorier. Vi er Denmarks eneste juvelerfirma, der tilbyder denne service. Vi leverer dermed den bedste opnåelige sikkerhed for lødighed af ædelmetallet og kvaliteten af de anvendte diamanter.